Donacionet

Shumë gjatë unë e kam financuar këtë projekt nga kursimet dhe pensioni im. Shumicën e kohës time dhe parave e kam vënë në punë. Prandaj unë me të vërtet e vlerësoj ndonjë kontribut që mund të më ndihmoj mua që ta përkrah këtë projekt më tej. Çdo gjë do të shpenzohet për këtë qëllim.

Donacionet mund të bëhen përmes:

Josef Martinsen
IBAN NO: NO86 9722 4544 956
Swift kodit për transferim në EURO: SBAKNOBB
Swift kodit për dollarin Amerikan dhe në valuta të tjera: DNBANOKK